ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ


            -ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΑΠΟΧΗ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

                                                                                                                                                                                                        
ΗΠΑ- ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΑΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΗΠΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΦΥΣΗΚΑ.
ΔΥΝΑΜΗ Η ΚΙΝΑ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΗΠΑ, ΓΙΑΤΗ Η ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.   ΣΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ , ΔΥΝΑΜΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΛΕΥΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. Ο ΕΜΦΙΛΙΟΣ  ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΒΟΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.  ΟΣΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ Η ΒΟΡΕΙΟΙ , ΕΞΟΠΛΗΖΑΝ  ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ  ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΤΕ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΙΚΗΣΑΝ. ΜΕ ΠΙΟ ΤΙΜΗΜΑ? ΓΙΑ ΚΑΘΕ 1 ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ  ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΘΕΙ,  ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΛΕΥΤΑ.


ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΜΜΕ Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΧΩΡΑ.   ΒΕΒΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ.
   ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ MONOPOLY . ΤΩΡΑ ΩΜΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ, ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΜΠΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ,  ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ , ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ, ΑΝΤΑΡΤΗΣΕ . ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ .
Ο ΠΡΩΙΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ KGB  . ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ,  Η ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.  ΔΙΗΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ,
ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.  ΟΙ  ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΞΑΓΕΙ ΔΙΣ ΣΕ ΟΠΛΑ, ΚΑΙ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ     ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ  ΑΓΚΑΘΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΗ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ,  ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ , ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣΑΜΠΟΤΑΖ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΡΧΗΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ  Η  ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
ΘΑ ΔΟΥΜΕ  ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΜΩΣ Η ΕΧΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΩΡΑ. Η ΗΠΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ, 40 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ, ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΕΩΣ 3 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΚΙΝΑ. Η ΠΛΕΟΝ  ΑΝΑΠΤΗΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΙΝΙΑ. Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ.  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ , ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ.
ΘΑ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΚΙΝΑ, ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΙΣΗ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ, ΕΙΣΧΩΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΚΟΙΝΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΝΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ   ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Κ ΩΣ ΑΝΑΡΧΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΗΡΘΕ  ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ.ΠΟΛΕΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΠΟΛΕΜΟ ΑΠΗΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΛΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.

ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΡΙΣ. ΕΥΡΟ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΕΥΟΝ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΜΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.
ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ  ΑΙΓΑΙΟ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝ Η ΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
(ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΥ http://paterpaisios.blogspot.com/)
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ?
ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ Η ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ,  Η ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΝΕΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΟΛΟΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ,  Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΤΑ ΠΑΤΕΡ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ , Η ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ( ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ) , Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΛΕΝΤΗ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ.
 ΓΛΕΝΤΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΣΑΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΡΟΜΑΝΟΦ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ Β΄'( ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ).
ΔΕΙΤΕ


                          

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ
ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ?


Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.  Η ΗΠΑ ΠΛΕΩΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ  ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ.  ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ  ΟΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ?  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΕΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΚΥΡΗΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ? Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ?  ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ.   ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ,  ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ , ΩΠΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΛΟΥΜΑΝΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ
.
ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ,  ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣΕ  ΝΑΥΤΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥΣ.  ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ? ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ? ΟΥΤΑ ΛΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ? ΕΤΣΙ  ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ? ΓΙΑΤΙ  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ? ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ?  ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ? ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ? Η ΜΗΠΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ , Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΩΝΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ.  ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΣ 9 ΩΡΑ , ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΣ 12 ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΑΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΩΝΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ? ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟ 21 ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ? ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ,   ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΣ ΖΩΟ ΤΟΝ ΓΚΡΙΖΟ ΛΥΚΟ.   ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ.:
(ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ.)


2 ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟΝ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ.